لیست اختراعات جواد قاسمي
سردوش فوق كم مصرف و شاداب 1- طراحي سردوش بر اساس اصول مهندسي و ارگونومي سر و بدن 2- كاهش مصرف آب به ميزان 65 درصد نسبت به سردوشهاي معمول موجود بازار (مصرف سردوش 4.8 الي 5.6 ليتر در دقيقه مي باشد ) 3- اجراي الگوي دقيق و صحيح تقسيم آب بر روي سر و بدن و ايجاد شادابي عليرغم كاهش زياد مصرف آب 4- استفاده از 8 نازل طراحي شده در نقاط مختلف سردوش و پوشش كامل و بهتر از سردوشهاي معمولي 5- رسوب زدايي بسيار آسان با توجه به مسير هاي محدود آب رساني به نازلها و امكان باز و بست نازلها جهت رسوب زدايي 6- عدم كاهش كيفيت سردوش با گذشت زمان 7- طراحي متفاوت و جديد نحوه آب رساني و تقسيم آب ( مشابه آن تا به حال مشاهده نگرديده است) 8- كاهش آسيبهاي وارده به مو ناشي از فشار بالاي اب در سردوشهاي معمولي
توربين بادي ارتعاشي زينه فني :برق مكانيك و انرژي هاي نو از انجا كه در حال حاظر مولدهاي برق از انرژي باد به دو صورت محور افقي و محور عمودي هستند. كه هر كدام از آنها داراي مشكلات فني از قبيل پيچيدگي زياد در طراحي و عدم كارايي در سرعت هاي كم يا زياد مي باشند. در اين اختراع هدف، ساخت توربيني هست كه عدم پيچيدگي زياد در طراحي،حذف پره هاي سنگين و پيچيده . راه اندازي توربين در سرعت هاي كم يا زياد، نصب تجهيزات در سطح زمين مي باشد.بدين صورت كه برخلاف ساير توربين ها اين توربين پره هاي دوراني ندارد بلكه تحت تاثير نيروي باد شروع به ارتعاش نموده و يك حركت رفت و برگشتي ايجاد مي كند كه در نهايت اين نيرو به مولد برق انتقال داده مي شود
طراحي و ساخت شيشه شير نوزاد با قابليت آماده سازي خودكار محتويات عملكرد شيشه شير اتوماتيك به اين صورت است كه والدين نوزاد قبل از خواب، شير خشك را نيز بمقدار لازم در محفظه مخصوص شير خشك كه در كف شيشه طراحي شده است ، ريخته (شكل 1) و سپس اين محفظه را در حالت قفل قرار داده و در انتهاي شيشه قرار ميدهند ( شكل شماره 2) و سپس شيشه را بقمدار لازم از آب پر ميكنند . سپس در هر زمان از نيمه شب كه نياز بود، شير براي نوزاد خود آماده كنيد، ديگر نياز به بيداري و هوشياري كامل نيست و فقط كافيست پيچ انتهاي شيشه را بچرخانيد تا پودر شير خشك با آب مخلوط شود و شير آماده است. همچنين در ورژن پيشرفته اين محصول يك تايمر نيز قرار داده شده كه وقتي شير را مخلوط كرديد، تايمر شروع به شمارش معكوس ميكند و در پايان مدت تعين شده براي آن (مثلا 2 ساعت) چراغ سبز روي آن به قرمز تبديل ميشود ، بنابراين شما با قرمز بودن چراغ تايمر متوجه خواهيد شد كه شير داخل شيشه، فاسد شده و قابل مصرف نيست
خلاصه اختراع [دستگاه جمع كن زعفران با مكانيسم برش و باد] [اگر مكانيسم اين اختراع را به طور خلاصه بخواهيم توضيح دهيدم برش گل زعفران با نيروي چرخشي آرميچر و با استفاده از تيغ و انتقال گل برش خورده به داخل مخزن اصلي ترين بخش اين اختراع مي باشد كه كه اين كار به صورت هاي متفاوتي انجام پذيرد است اما دستگاهي كه براي انجام اين كار طراحي شده است داراي مخزني مستطيل شكل مي باشد كه چرخ هاي آن مثل چرخ هاي ماشين در زير دستگاه قرار ميگيرد و در قسمت جلوي دستگاه آرميچر ها از بالا به سمت پايين ثابت مي شوند و از باطري كه در قسمت بالاي مخزن ثابت ميشود نيرو مي گيرند و به تيغه هاي تيزي متصل هستند تا با چرخش خود گل ها را برش دهند همچنين تامين نيروي باد لازم براي انتقال گل برش خورده به داخل مخزن با استفاده از حركت چرخ هاي دستگاه كه با استفاده از مكانيسم چرخ دنده كه در دو طرف مخزن دستگاه قرار مي گيرند و از چند چرخ دنده بزرگ و كوچك تشكيل ميشوند كه نيروي حركتي دستگاه را تبديل به باد ميكند صورت ميگيرد به طوري كه به ميله اي كه از زير دستگاه رد ميشود و به چرخ ها متصل است يك چرخ دنده متصل ميشود و اين چرخ دنده به چندين چرخ دنده بزرگ و كوچك كه در بغل دستگاه متصل هستند وصل ميشوند كه با به حركت در آوردن دستگاه چرخ دنده ها نيروي چرخشي زيادي توليد ميكنند كه با نصب پره اين نيروي چرخشي به باد تبديل ميشود. و با انتقال اين باد توليد به وسيله لوله به قسمت تيغه ها كه گل ها را برش مي دهند ميتوان گل هاي برش خورده را به داخل مخزن انتقال داد.]
موارد یافت شده: 10